Ο Κοντομηνάς συζητά για την πώληση των Village!

Σε συζητήσεις με ξένους επενδυτές βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κοντομηνάς προκειμένου να πουλήσει την εταιρία με τα Village Cinema προσθέτοντας στο παλμαρέ του άλλο ένα επιτυχημένο deal.
    Σημαντικό ρόλο στις επαφές που γίνονται παίζει και κορυφαίος τραπεζίτης. Ο ξένος αγοραστής, προκειμένου για Venture Capital, θα αναλάβει και όλο το δάνειο που πήρε ο επιχειρηματίας, επί εποχής Φιλιππίδη, από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.    Τα Village Cinemas η αλήθεια είναι ότι με την ανάληψή τους από τον Έλληνα επιχειρηματία έχουν εξαπλωθεί σε μέγιστο βαθμό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ξένοι επενδυτές σε μια παράλληλη κίνησή τους θέλουν να αποκτήσουν και τα Ster Cinemas, τα οποία ανήκουν στην Audiovisual προκειμένου να καταστούν κυρίαρχοι στην Ελλάδα και όχι μόνο στη «βιομηχανία των θεαμάτων». Την ευθύνη των Ster Cinemas έχει ο κ. Χάρι Αντωνόπουλος. Η αλυσίδα των πολυκινηματογράφων του καταγράφει ζημιές, με πτώση εισιτηρίων και εμπορικών εσόδων και βρίσκεται σε στάδιο συρρίκνωσης.
    Το τίμημα πώλησης των Ster, εάν φυσικά οι συζητήσεις προχωρήσουν δεν έχει γίνει γνωστό.