ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ: Το νέο στοίχημα της Revoil στην υγραεριοκίνηση

Σε έναν καινούργιο για τα δεδομένα της τομέα εισέρχεται η Revoil του Ευάγγελου Ρούσσου. Η εταιρεία καυσίμων, η οποία εκτιμάται πως ελέγχει ποσοστό κοντά στο 8% στην αγορά πετρελαιοειδών, θέτει ως επόμενο στοίχημά της την είσοδο στον κλάδο του υγραερίου, που χρησιμοποιείται ως καύσιμο οχημάτων.
Γι’ αυτό το λόγο και προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία CABI GAS, από την οποία τα πρατήριά της θα προμηθεύονται το υγραέριο κίνησης.
Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι τοποθετήσεις αντλιών, σε ορισμένα πρατήρια του ομίλου, ενώ στόχος είναι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να δημιουργηθούν τέτοιου είδους πρατήρια σε όλη την Ελλάδα.
Με τη σημαντική άνοδο των τιμών της βενζίνης, λόγω κυρίως των επαναλαμβανόμενων αυξήσεων των φόρων, η υγραεριοκίνηση κερδίζει συνεχώς μερίδιο αγοράς, καθώς επιλέγεται απ’ όλο και μεγαλύτερη μερίδα των καταναλωτών. Άλλωστε είναι και φιλικότερη προς το περιβάλλον, αφού λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι μειωμένες. Αυτά ακριβώς είναι και τα δύο σημαντικά πλεονεκτήματα του υγραερίου κίνησης, που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ευάγγελος Ρούσσος, αλλά και οι υπόλοιποι «πετρελαιάδες» που στρέφουν το βλέμμα τους προς τα εκεί, όπως οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Βαρδής Βαρδινογιάννης, Σπύρος Λάτσης κ.ά.
Όσο για τους καταναλωτές; Το υγραέριο αποτελεί μια οικονομικότερη επιλογή, καθώς όχι μόνο η τιμή του είναι σαφώς χαμηλότερη από εκείνη της βενζίνης, αλλά συμβάλλει επίσης και στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του κινητήρα.
ΠΗΓΗ: blackmoney2011.blogspot.com