ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ»

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα την «Εξέλιξη ερευνών για την τρομοκρατική οργάνωση ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ».
Το κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

ΘΕΜΑ: Εξέλιξη ερευνών για την τρομοκρατική οργάνωση «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ»κ. Υπουργέ
    Την 19 Ιουλίου 2011 συμπληρώνεται ένα έτος από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ». Εξ όσων γνωρίζουμε, η αρμόδια Διεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας, παρά τις μέχρι σήμερα επιτυχίες της σε σχέση με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη σχετική προανάκριση, ώστε να αποδοθούν κατηγορίες.
    Επιπροσθέτως, ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοϊδης, ουδόλως μέχρι σήμερα έχει διαψεύσει τα διαλαμβανόμενα από την αναφορά του κ. Σπέκχαρντ, που διέρρευσε στα Wikileaks, περί τρομοκρατίας, αποδεχόμενος ουσιαστικά ότι, ήδη από τον Ιανουάριο του 2010, ήταν γνωστά τα ονόματα των μελών των τρομοκρατικών ομάδων του δρούσαν στη χώρα, αλλά δεν υπήρχαν αποδειχτικά στοιχεία για συλλήψεις. Υπενθυμίζεται ότι η «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ» δρούσε ήδη από το Φεβρουάριο του 2009, έχοντας αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις στο Α.Τ. Κορυδαλού, στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, καθώς και τη δολοφονική επίθεση κατά του αστυφύλακα Νεκτάριου Σάββα στις 19-6-2009.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ερωτάσθε:
1. Ισχύουν οι πληροφορίες των Wikileaks; Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στις έρευνες για την τρομοκρατική οργάνωση «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ»; Σε ποια φάση βρίσκονται οι σχετικές έρευνες και ποιος ο λόγος της σχετικής κωλυσιεργίας;
2. Συνδέεται η δράση της «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ» με τη δράση των κοινών ποινικών οργανώσεων (π.χ. κυκλώματα «νονών») ή με τη δράση μελών άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων, βάσει των μέχρι σήμερα συλλεχθέντων στοιχείων;

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Γ. Καρατζαφέρης