«Τσουνάμι» λαθρομεταναστών!

Πάνω από μισό εκατομμύριο μπήκε στη χώρα μας τα τελευταία 4 χρόνια παραδέχθηκε ο Χ. Παπουτσής

Πάνω από μισό εκατομμύριο λαθρομεταναστών (517.730 για την ακρίβεια, που σχεδόν όλοι τους είναι μουσουλμάνοι) μπήκαν τα τελευταία 4 χρόνια στη χώρα μας! Από αυτούς οι 132.524 μπήκαν τον τελευταίο χρόνο, που πραγματικά φαίνεται ότι δεχθήκαμε ένα… τσουνάμι λαθρομεταναστών, το οποίο δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε!
    Τις δραματικές, όσος και επικίνδυνες για τον ελληνισμό και τη χώρα μας αυτές αποκαλύψεις έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στο τέλος Ιουνίου σε ημερίδα που διοργάνωσε η Γραμματεία Ισότητας των Φύλων με θέμα «Προστασία των προσφύγων γυναικών και κοριτσιών». Όπως είπε ο κ. Παπουτσής, 150 έως 250 άτομα την ημέρα έρχονται από την Τουρκία, ενώ ο Έβρος είναι το σημείο από το οποίο περνούν όλοι στην Ελλάδα. Ενδεικτικά ανέφερε ότι φέτος μέχρι 31 Μαϊου, αν και το φαινόμενο έχει περιοριστεί σημαντικά, 12.638 λαθρομετανάστες μπήκαν από την Τουρκία στη χώρα μας και απ’ αυτούς οι 12.513 μπήκαν από τον Έβρο!
    Ο κ. Παπουτσής κατά την έναρξη της ομιλίας του ανέφερε για ακόμη μια φορά τη σύνθετη φύση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης της χώρας μας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:
    «Η μαζική μετανάστευση είναι ένα ιστορικό φαινόμενο μεγάλης διάρκειας και έντασης. Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η ένταση με την οποία θα εξελιχθεί και το μόνο που μπορούμε να ξέρουμε είναι αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα.
    Και η αλήθεια είναι ότι σήμερα οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
    Το φαινόμενο της μετανάστευσης, το πρόβλημα των προσφύγων δεν είναι τοπικό και δεν είναι σε καμία περίπτωση εθνικό.
    Γι’ αυτό και απαιτούμε σε κάθε ευκαιρία στο Συμβούλιο Υπουργών και στα διεθνή φόρουμ τη χάραξη μιας κοινής πολιτικής, μιας κοινής ευρωπαϊκής στρατηγικής για την αντιμετώπισή του», κατέληξε.